En ookkaan pitkään aikaan kirjoittanut tänne blogiini mitään,mutta nyt yritän jotain kirjoittaa :)..Meillä alkoi tällä viikolla yleisaineet.. :/ en nyt kauheesti oo siitä innostunut :D liikunta nyt oli kivaa ja kai ne muutkin ihan siedettäviä xD..Helmikuussa vasta sitten jatkuu taas ammatilliset opinnot :) 2koettakin on ollut (materiaalituntemuksesta) ihan hyvin ne kai meni :)..Matikan koekin oli ja sai käyttää kirjaa,mut silti ykkönen tuli,no pääasia että pääs läpi xD..Lauantaina oltiin bestan kans meidän kaverilla pitkästä aikaa :')..Ja sunnuntaina olikin jo ensimmäinen adventti :] ja meillä on tääl kotona jo kaikennäköstä joulujuttua :') Joulu on niin ihanaa aikaa!! <3 ja huomenna saa alkaa avaa joulukalenteriakin,jota te ihanat blogilaiset ootte mulle tehneet :')..Synttäritkin mulla on 18.12 ja täytän 16 :)..Torttuja tehtiin kans sunnuntaina namss :P.

Siskollakin oltiin täs joku viikonloppu sit ja kivaahan siellä on aina käydä <3..Joululahjojakin on tullut ostettua jo ,että ihan kiva juttu sekin :)..Niin ja siskollakin on synttärit 19.12 ja pitäs keksiä lahja sille,kun se pitää lähettää,mutta ehkä tiiän mitä ostan ;)..

No,mutta tässä nyt oli jotain sepustusta että ei tää blogi ihan unohdu :'D ja joulunalla kyllä yritän päivittää enemmän kun joululomakin alkaa jo 17.12! JEIJS :P <3 No,mutta moikka! ja kommentoikaa :P ..(Tänään vielä sählyyn) :)

Nytten kuvia.... ;)

Mimosa <3


Hessu ja Viljami <3


Mimosa ja Valle <3


Moona <3


Joulutorttuja (gluteenittomia)


Tuunattu viimevuotisesta tildatontusta uudeksi tilda tontuksi :D


Tällästäkin suklaapiirakkaa oon tehnyt joskus tässä :'D


Juustomuffinsejakin oon joskus tehnyt :D


Luntaaaaaaaaaaa! <3

OIKEIN IHANAA JOULUNAIKAA KAIKILLE!!