Kuulumisia sun muita :)
Nyt on tervehdytty flunssasta+kuumeesta,maanantain olin pois koulusta,mutta onneks sillon porukka kirjotti vain ja teki yhet muistiinpanot jotka sain Hannalta valmiina kirjotettuna :P..Tiistaina sit tehtiin laukun poikkileikkauskuvia ja laukunteko ohje järjestys.Tänään sitten piti kokeilla erilaisia kyniä: tusseja,liituja,vesiliukosia puuvärejä..
Lyijärillä piti piirtää erilaisia kaaria,koukkuja,viivoja sun muita :D vähän testata minkälaista ja eri paksusta viivaa lyijykynästä irtoaa.Sitten piti suunnitella boordi ja johki vaatteeseen joku kuvio tsydeemi (mutta ei mihinkään oikeeseen työhön..).Viivotinkotelo on oikeastaan jo valmis! yhtä pikku hiomis kohtaa myöten :)(Niin ja sen sanon vinonauhojen kiinnitys varsinkin on jotain aika tuskaa,säälin kellä vielä eessä se vaihe ;D)...Huomenna sitten saan aloittaa tekemään tyynyä :P..Tarvike pakettikin tuli ja se sisälsi :aivan ihanan pinkin magneetti neulatyyn <3,mittanauhan,liiturissan (kankaalle kaavojen piirtämiseen),sakset,silmäneuloja,nuppineuloja,sellane jännä viivotin,mittasuhde viivotin ja öö RATKOJA! xD siinä ne kai sitten olikin :D,mutta saimme myös 2-kirjaa piirustuskirjan (vinkkejä sun muita <3) ja materiaalituntemus kirjan..Huomenna aloittaa uusi tyttö luokallamme (2-uusi tyttö,kun yksi siirtyi meiltä pinttikselle)..

Tämän bäivän bussi ei ollut mikään maailman nopein! kaikella kunnioituksella vain.. Yleensä ajaa kotiin 45min joskus kouluun jopa 30min! JA nyt kesti 1tunti ? O.o.. No kotona sitten olinkin (kävelin) siinä 17.45..

No mutta mukavia päiviä ollut!

Ja toivottavasti teilläkin :')..Ja sitten loppuun vielä kaikki kommentoi jotka tämän postauksen loppuun pääsee,tiedän sitten että käykö täällä porukkaa ;D.. ELI kommenttipakko :''D

^^google on ystävä^^