Heissan taas täältä päin sinne ruutujen taa :)

Tänään vierähti sitten virallisesti viimeinen lomaviikko käyntiin! :/...No kyllähän siinä ajassa ehtii tehdä vaikka ja mitä,tänään olen leiponut pikkusisarusten kanssa juustosarvia :P onnistuivat oikein hyvin!

Täältä muuten voitte jatkossakin seurailla elämää tuolla keittiön puolella klick .. Tänään on ollut ihan tuollainen perus "harmaa" ilma mitä nyt yhdessä välissä aurinko meinasi pilkistää,mutta päättikin sitten jättää välistä.. Eilen kyllä oli tosi ankea ilma,olin seurakunnan aamukokouksessa ja kokouksen puolessa välissä rupesi satamaan oikein kunnolla ja mikä vielä inhottavampaa ukkosti ihan sairaasti :s hyh!,no onneksi ei sitten enään iltasemmalla ja yöllä jyrissyt (en pidä ukkosesta en sitten yhtään!).. Joulukalenteri luukkujakin on tullut väkerrettyä porukoiden kalentereihin :D,kerrankin ainakin joulu juttujen teko on aikaisessa vaiheessa niin ehtii saada kaikki jouluksi kuntoon! ;) niin ja tässä muistuttelenkin että kalenterissani on vielä tilaa eli hop hop kaikki vaan mukaan! <3

Ja sovitaan sillä lailla että kaikki jotka eksyvät tänne blogiini niin jättää pienen merkin siitä minulle tämän postauksen kommentti laatikkoon jooko?,jos vaikka arpoisin jotain niiden kesken tämän kuun loppuun mennessä ;)!